Suomalaiset startupit

Start up -kulttuuri näkyy yhä enemmän Suomessakin ja varsinkin nuoret yrittäjät ovat rohkaistuneet kokeilemaan yrittämistä start up -tuen avulla. Talouselämä listasi parisenkymmentä lupaavinta kotimaista start up -yritystä ja poimimme niistä omat suosikkimme, joita kannattaa pitää silmällä. Ehkäpä yksi näistä on tulevaisuuden Nokia!

 

HappyOrNot

HappyOrNot on uudistanut asiakkaastyytyväisyyden mittaamisen! Oletkin saattanut jo törmätä heidän palautehymiöihinsä ympäri Suomea. HappyOrNot on kehittänyt laitteen, jolla palauttamisen antaminen käy nopeasti ja vaivattomasti, joten palautetta antaakin sitten mielellään.

 

P2S Media Group / Scoopshot

Scoopshot tuo yhteen valokuvaajat ja heidän palveluitaan etsivät tahot aivan uudella tavalla. Heidän kauttaan valokuvaajilta voidaan pyytää tiettyjä valokuvia ja ne saadaan asiakkaalle nopeasti, sillä Scoopshot hoitaa muut asiat laskutuksesta valokuvaajan oikeuksiin.

 

kiosked

 

Kiosked

Vuonna 2010 aloittanut Kiosked on uudenlaista markkinointia tarjoava yritys. Heidän avullaan verkossa näkyviin kuviin tai videoihin voidaan lisätä suoraan ns. kioskeja eli verkkokauppoja, ja näin tuotteiden hankinta käy suoraan kuvasta valitsemalla. Kiosked on kasvanut valtavasti ja tätä nykyä heidän ammattilaisiaan työskentelee aina Singaporessa ja Sydneyssä asti.