Ethereum lompakko

Jos olisit saanut juuri suuren summan käteistä, et varmasti säilyttäisi seteleitä vain taskun pohjalla tai heiluttelisi kädessäsi. Samalla tavalla et myöskään oletettavasti säilytä maksukorttejasi ihan miten sattuu. Tämän takia on päivänselvää, että myös muut vaihtoehdot, kuten kryptovaluutat tulee säilyttää niille sopivalla tavalla.

Tämä sopiva tapa on tietenkin kryptovaluutoille tarkoitettu lompakko. Kun kyseessä on Ethereum, kyseessä on tietenkin Ethereum lompakko. Jotta voit kuitenkin oppia käyttämään niitä parhaalla mahdollisella tavalla, sinun tulee tietenkin ymmärtää kaikki mahdollinen niiden käytöstä. Joten tutustutaan kaikkeen mahdolliseen Ethereum lompakosta, jotta voit aloittaa niiden käytön.

Ennen Ethereumin hankintaa…

Tietenkin aivan ensimmäinen asia, mikä sinun tulee tehdä ennen jopa Ethereum lompakon hankintaa on tähän kryptovaluuttaan ja lohkoketjuun tutustuminen. Jos olet esimerkiksi kiinnostunut siihen sijoittamisesta, sinun tulee selvittää kursseista ja oppia kaikki käytännölliset asiat. Onneksi se tapahtuu helposti sivustoilla kuten ethkurssi.fi.

Sieltä voit huomata hyvin nopeasti, että Ethereumin kurssi muuttuu hyvin nopeasti hyvin lyhyessä ajassa. Tämän takia sen hankkimiseen, säilyttämiseen ja myymiseen kuuluu tiettyjä asioita, jotka tulee pitää erityisesti mielessä, kun olet kiinnostunut sen aloittamisesta. Käytä siis hetki aikaa näiden kaikkien asioiden oppimiseen ennen kuin aloitat Ethereumin hankinnan millään tavalla.

Miksi Ethereum lompakko kannattaa hankkia jo ennen valuutan ostoa?

Ethereumin kryptovaluuttaa eli Etheriä voidaan hankkia hyvin monella eri tavalla, mutta niistä yleisin keino on vaihdon käyttäminen. Vaihdoilla tarkoitetaan palveluita verkossa, jossa pääset vaihtamaan fiat valuuttoja kryptovaluuttoihin eli esimerkiksi eurosta Etheriin. Koska kuluttajalla ei tarvitse olla vielä ollenkaan kryptovaluuttoja käytössä käyttääkseen vaihtoa, ne ovat erityisen suosittuja aloittelevien sijoittajien keskuudessa.

Ennen kuin aloitat minkään vaihdon käyttämisen on kuitenkin hyvin tärkeää, että sinulla on jo valmiiksi Ethereum lompakko käytössä. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että jopa hyvin turvalliset ja luotettavat vaihdot saattavat joutua joskus hakkereiden kynsiin. Siten vaihdot ovat hyviä mutta pitkäaikainen säilyttäminen sivustolla ei ole hyväksi. Tämän lisäksi jotkut vaihdot saattavat pyrkiä tekemään joitakin hieman epäilyttäviä asioita. Voit välttää kaiken tämän mielipahan yksinkertaisesti siirtämällä kryptovaluutat mahdollisimman nopeasti turvaan.

Kryptovaluutat voidaan jakaa karkeasti kahteen kategoriaan

Nyt kun tiedät, miksi on hyvin tärkeää, että sinulla on käytössä Ethereum lompakko, sinun tulee tietenkin selvittää, mikä voisi olla sinulle hyvä vaihtoehto. Tämä alkaa selvittämällä eri lompakoiden väliset erot. Kryptolompakot voidaan nimittäin jakaa karkeasti kahteen eri kategoriaan. Nämä kategoriat ovat niin sanotut kylmät ja kuumat lompakot. Kylmät lompakot eivät ole kiinnitetty verkkoon, minkä takia ne ovat otollisia pitkään säilytykseen. Kuumat lompakot toimivat taas verkossa, joten ne sopivat nopeaan käyttöön.

Molemmista kryptolompakkojen tyypeistä on lukemattomasti eri vaihtoehtoja. Koska Ethereum on hyvin kuuluisa ja suosittu vaihtoehto, siitä kiinnostuneet voivat valita hyvin monien vaihtoehtojen väliltä. Sekä monet kylmät että kuumat lompakot tukevat erityisesti Ethereumia, minkä ansiosta voit löytää todella monia vaihtoehtoja. Täten voit valita juuri sellaisen lompakon, joka sopii juuri sinun käyttöösi parhaalla mahdollisella tavalla.

Monilla innokkailla sijoittajilla on monia lompakoita käytössä

Koska kryptolompakot voidaan jakaa kahteen kategoriaan, voidaan myös tietenkin huomata, että ne sopivat eri tarkoituksiin. Jos esimerkiksi haluat käydä kauppaa nopeasti, kuuma lompakko on käytännöllinen vaihtoehto. Jos taas aikeena on säilyttää kryptovaluuttaa kauemman aikaa, kylmä lompakko on otollinen.

Yleensä sijoittajat eivät kuitenkaan jakaudu tällä tavalla. Toisin sanoen he haluavat säilyttää joitakin valuuttojaan pidemmän aikaan, kun taas käyttää muita kaupankäyntiin ja muihin tarkoituksiin. Tämän takia on yleistä, että sijoittajalla on molemmat lompakot käytössä. Tämän avulla he voivat siirtää valuuttojaan tarvittaessa lompakosta toiseen niin, että niiden käyttö tapahtuu mahdollisimman helposti. Näin sinua ei jää ikinä harmittamaan, että et voi joko turvata pitkäaikaista säilytystä tai käyttää valuuttoja nopeasti.

Mitkä ovat kaikista suosituimmat lompakot?

Kuten sanoimme aikaisemmin, koska Ethereum on niin suosittu vaihtoehto, oikeastaan kaikki erilaiset kryptolompakot hyväksyvät tämän valuutan. Toisin sanoen voit valita lähes kaikkien suosituimpien ja kuuluisimpien lompakoiden väliltä, kun etsit juuri sinulle sopivaa vaihtoehtoa. Mutta mitä nämä suosituimmat vaihtoehdot ovat?

Suomalainen kuuma lompakko Coinmotion on yksi alan kuuluisimmista ja suosituimmista vaihtoehdoista. Se tukee tietenkin Ethereumia kuten myös monia muitakin vaihtoehtoja kuten Bitcoinia ja Litecoinia. Sivusto on täysin suomenkielinen, mikä on tietenkin kaikille suomalaisille kuluttajille suuri plussa. Jos haluat käyttää kuumaa lompakkoa suoraan puhelimestasi, Jaxx voi olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Se on hyvin monipuolinen palvelin, mikä tekee siitä suositun vaihtoehdon kryptovaluuttojen alalla.

Yksi kuuluisimmista kylmistä lompakoista on ehdottomasti Nano Ledger S. Sitä kutsutaan myös nimellä Hardware tai Laitteisto lompakko. Tämä johtuu siitä, että kyseessä on kirjaimellisesti laite, jonka voit kytkeä tietokoneeseen siirtääksesi haluamasi valuutat sen suojiin.

Kuinka kryptolompakoita käytetään?

Viimeisimpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä asiana meidän tulee tietenkin käsitellä, miten oikein voit käyttää kryptolompakkoa. Onneksi kyseessä on hyvin helppo asia, oli kyse sitten kylmästä tai kuumasta lompakosta.

Jos puhe on kuumasta lompakosta, sinun tulee aloittaa hankkimalla lompakko. Tämän jälkeen sinun tulee rekisteröityä lompakkoon ja voit siirtää uudet kryptovaluuttasi sinne. Kylmän lompakon käyttö alkaa samalla tavalla eli hankkimalla lompakko. Tämän jälkeen se tulee kuitenkin kytkeä tietokoneeseen, jotta voit siirtää varat. Tämän jälkeen sinun tulee vain irroittaa laite tietokoneesta, ja varasi ovat varmasti turvassa.